Turnabout by Margaret Peterson Haddix – audiobook download · 9781416936534

ホーム › フォーラム › ウイニングポスト8 2016 掲示板(テスト) › Turnabout by Margaret Peterson Haddix – audiobook download · 9781416936534

このトピックには2件の返信が含まれ、1人の投稿者がいます。3 週間、 3 日前に  ebaser44 さんが最後の更新を行いました。

3件の投稿を表示中 - 1 - 3件目 (全3件中)
  • 投稿者
    投稿
  • #5783 返信

Elena Dublin

Turnabout
    by Margaret Peterson Haddix

Turnabout • CLICK HERE

• First published: October 1, 2000
    • Author: Margaret Peterson Haddix
    • ISBN: 9781416936534 (141693653X)
    • Publisher: Simon Pulse
    • Format: paperback, 240 pages
    • Release date: March 27, 2012
    • Language: english
    • Genres: fiction, fantasy, teen, adventure, childrens, futuristic, dystopia

About The Book

In the year 2000 Melly and Anny Beth had reached the peak of old age and were ready to die. But when offered the chance to be young again by participating in a top-secret experiment called Project Turnabout, they agreed. Miraculously, the experiment worked — Melly and Anny Beth were actually growing younger every year. But when they learned that the final treatment would be deadly, they ran for their lives.

Now it is 2085. Melly and Anny Beth are teenagers. They have no idea what will happen when they hit age zero, but they do know they will soon be too young to take care of themselves. They need to find someone to help them before time runs out, once and for all….

EPUB ebook Turnabout by Margaret Peterson Haddix for Android on Book Depository. TXT Turnabout read. FB2 book Turnabout download. Hardcover book Turnabout Margaret Peterson Haddix buy PocketBook on Walmart.

MOBI ebook Turnabout download on Kindle. Paperback Turnabout Margaret Peterson Haddix buy cheap on Barnes & Noble. Online Turnabout read online for PC on Booktopia. PDF ebook Turnabout by Margaret Peterson Haddix.

Hardback book Turnabout download on Books-a-Million. FictionBook Turnabout by Margaret Peterson Haddix read iPhone. MP3 ebook Turnabout Margaret Peterson Haddix on iOS on Amazon. MP3 book Turnabout buy cheap.

#7170 返信

winningpost8

The Buchenwald Report · David A. Hackett · 9780813333632

#7905 返信

ebaser44

Mən Şəkidə arıçılıqla məşğulam, artıq on iki ildir. Arılar mənim həyatımdır, səhər açılandan axşam qaralana qədər pətəklərin arasında gəzirəm, bal çıxarıram, satıram, bazara aparıram. İşim mövsümi olduğu üçün qış aylarında tamamilə dayanır, arılar yatır, mən isə evdə oturub nə edəcəyimi bilmirəm. Elə bir fevral axşamı idi ki, çöldə qar yağırdı, arı pətəkləri örtülmüşdü, mən isə sobanın yanında oturmuşdum, telefonuma baxırdım. Qonşum Fərhad bir neçə həftə əvvəl danışmışdı ki, onlayn kazinoda oynayır, bəzən kiçik uduşlar götürür, xüsusən də mobil versiyada oynayır, çünki hər yerdə əlçatandır. Mən o vaxt gülmüşdüm, demişdim ki, “sənə nə olub, niyə belə şeylərə qarışırsan”. İndi isə özüm həmin yolu gedirdim, çünki qış səssizliyi adamı hər şeyə vadar edir.

Açdım bir platforma, qeydiyyatdan keçmək istədim, amma kompüterdə deyil, telefonumda. Qonşum demişdi ki, mostbet mobil versiya daha rahatdır, çünki istənilən yerdə oynaya bilərsən, proqram yükləməyə ehtiyac yoxdur. Mən də elə etdim, brauzerdən girdim, qeydiyyatdan keçdim, cəmi iyirmi manat yatırdım. Düşündüm ki, itirsəm, elə böyük şey deyil, bir banka balın qiymətidir. Oyunların siyahısına baxdım, gözlərim rəngarəng animasiyalardan yoruldu. Bir müddət qaldım, hansını seçəcəyimi bilmədim. Sonra elə bir oyun seçdim ki, qaydaları sadə idi, sürətli idi, beynimi çox yormurdu. İlk cəhddə uduzdum. İkincidə də. Üçüncüdə isə kiçik bir məbləğ qazandım.

Elə bil ki, içimdə bir uşaq oyandı — davam et, bəlkə daha böyüyü gələcək. Amma mən arıçıyam, hər gün təbiətlə işləyirəm, bilirəm ki, hərislik insanı kor edir, arılar da həddindən artıq bal götürəndə pətək zəifləyir. Ona görə də özümü saxladım, kiçik məbləğlərlə oynadım, qazandıqca dayandım. Axşam saat ona yaxın balansımda elə bir rəqəm gördüm ki, gözlərimə inanmadım. Bu, mənim iki aylıq bal satışımdan gələn gəlirə bərabər idi. Ürəyim sürətlə döyünməyə başladı, əllərim əsirdi, telefonu yerə salmaq təhlükəsi vardı. Elə həmin an yenidən mostbet mobil versiya açmaq istədim, çünki beynimdə bir fikir vardı — bəlkə davam etsəm, daha çox qazanaram. Amma özümü saxladım, telefonu yerə qoydum, sobanın yanına oturdum, çay içdim.

Səhər açılanda arvadıma dedim, əvvəlcə inanmadı, sonra güldü, dedi ki, “sən arıçılıqla məşğul ol, bu işlər sənə yaramaz”. Mən də güldüm, amma içimdə bir qürur vardı. Çünki mən bilirdim ki, bu, sadəcə şans deyil, həm də dözüm və soyuqqanlılıq məsələsidir. Elə həmin gün uşaqlarıma kiçik hədiyyələr aldım, arvadıma isə dedim ki, bu pulu yığacam, yayda dənizə aparacam onları. O, sevindi, amma yenə də dedi ki, “bir dəfəlik olsun, davam etmə”. Mən də oturdum, pulu necə çıxaracağımı araşdırdım. Qonşum demişdi ki, uduşu çıxarmağı bilmək vacibdir, yoxsa hərislik səni udar. Mən də diqqətlə şərtləri oxudum, şəxsi kabinetə girdim, bank kartımı əlavə etdim, çıxarış bölməsini tapdım. Bir neçə dəqiqə ərzində hər şey hazır idi.

Amma yenə də içinə bir qorxu düşmüşdü — ya pul gəlməzsə, ya nəsə səhv olsa? Bu suallar beynimi kemirirdi, arıların yanına gedəndə də fikrim ordan ayrılmırdı, pətəklərə baxarkən gözlərim telefon ekranını xatırlayırdı. İki gün sonra bankdan mesaj gəldi — pul hesabıma köçürülmüşdü. O an yaşadığım sevinci sözlə ifadə etmək çətindir. Elə həmin gün çölə çıxdım, qar ərimişdi, arılar pətəklərdən çıxmağa başlamışdı, mən isə telefonuma baxıb gülümsəyirdim. Elə bil ki, təbiət də mənimlə birlikdə sevinirdi.

Bir həftə sonra yenidən sobanın yanında oturarkən telefonuma baxdım, yenə həmin platformaya girdim. Bu dəfə elə böyük məbləğ yatırmadım, sadəcə bir neçə manat. Yenə mostbet mobil versiya açdım, oynadım, kiçik bir uduş götürdüm, dərhal dayandım. Anladım ki, bu oyun mənim üçün əyləncədir, gəlir mənbəyi deyil. Əgər bunu qazanc yolu kimi görsəm, arıçılığı da unudaram, ailəmi də. Ona görə də özümə bir qayda qoydum: ayda bir dəfə, cəmi bir neçə manat, əgər udsam — yaxşı, udmasam — problem deyil. Çünki həyatda ən vacib şey tarazlıqdır. Mən bunu arıçılıqda öyrənmişəm — arıya hörmət et, balı düzgün götür, həris olma.

İndi o axşamı xatırlayanda gülümsəyirəm. Qarlı Şəki axşamı, sobanın istisi, telefon ekranı və içimdəki kiçik ümid. Mənə elə gəlir ki, o axşam mən nəinki pul qazandım, həm də özümü tanıdım — səbirli, ehtiyatlı və şansı düzgün qiymətləndirən bir insan olduğumu gördüm. Bəzən qonşularıma deyirəm: əgər belə bir şeyə başlayırsınızsa, əvvəlcə qaydaları öyrənin, mobil versiyanın rahatlığını yoxlayın, platformanın etibarlı olub-olmadığını araşdırın, sonra ancaq itirməyə hazır olduğunuz qədər oynayın. Çünki əsl qələbə uduşda deyil, özünü idarə etməkdədir. Mənim hekayəm də elə bundan ibarətdir — bir axşam, bir telefon, bir şans və bir dərs. Və inanıram ki, hər kəsin həyatında belə bir xatirə var — sadəcə bəziləri danışmağa çəkinir, bəziləri isə gülüb keçir. Mən isə o axşamı heç vaxt unutmayacağam, çünki o, mənə həm sevinc, həm də həyat dərsi bəxş etdi.

3件の投稿を表示中 - 1 - 3件目 (全3件中)
返信先: Turnabout by Margaret Peterson Haddix – audiobook download · 9781416936534
あなたの情報:

スポンサーリンク
スポンサーリンク
スポンサーリンク