Bhagavad Gita As Viewed by Swami Vivekananda – PDF download | 9788175053328

ホーム › フォーラム › ウイニングポスト8 2016 掲示板(テスト) › Bhagavad Gita As Viewed by Swami Vivekananda – PDF download | 9788175053328

このトピックには2件の返信が含まれ、1人の投稿者がいます。1 ヶ月、 1 週前に  laki33 さんが最後の更新を行いました。

3件の投稿を表示中 - 1 - 3件目 (全3件中)
  • 投稿者
    投稿
  • #6367 返信

Reunion Conaway

Bhagavad Gita As Viewed by Swami Vivekananda
    by Swami Vivekananda

🔰 Bhagavad Gita As Viewed by Swami Vivekananda · CLICK HERE 🔰

• Genres: spirituality, philosophy
    • Format: paperback, 160 pages
    • Language: english
    • Release date: November 1, 2009
    • Author: Swami Vivekananda
    • ISBN: 9788175053328 (8175053321)
    • Publisher: Advaita Ashrama

FB2 Bhagavad Gita As Viewed by Swami Vivekananda download for Mac on IndieBound. Hardback book Bhagavad Gita As Viewed by Swami Vivekananda Swami Vivekananda buy. FictionBook ebook Bhagavad Gita As Viewed by Swami Vivekananda Kindle.

Paperback ebook Bhagavad Gita As Viewed by Swami Vivekananda by Swami Vivekananda read on Barnes & Noble. Hardcover book Bhagavad Gita As Viewed by Swami Vivekananda download. MOBI Bhagavad Gita As Viewed by Swami Vivekananda by Swami Vivekananda buy cheap on reader on Audible.

EPUB ebook Bhagavad Gita As Viewed by Swami Vivekananda. Online book Bhagavad Gita As Viewed by Swami Vivekananda Swami Vivekananda read online on iPad on Walmart. TXT Bhagavad Gita As Viewed by Swami Vivekananda download for Android on Amazon.

#6906 返信

winningpost8

The Callahan Touch – Spider Robinson – 9780441001330

#7882 返信

laki33

Mindenki azt hiszi, hogy az ilyen történetek csak a filmekben léteznek, vagy legfeljebb azokkal az emberekkel esnek meg, akik valami különleges aurával rendelkeznek, akikre rászáll a szerencse, és akiknek mindig jókor van jó helyen a balszerencséjük. Én is pontosan így gondoltam egészen addig a bizonyos kedd estig, amikor a lakásomban ültem egyedül, a fűtés alig melegített, a szél pedig úgy dörömbölt az ablakon, mintha be akarna törni, és valamiért az életem összes problémája egyszerre ütötte fel a fejét. Egy rossz hír a munkahelyről, egy értelmetlen veszekedés valakivel, akit már régóta ismertem, és egy olyan érzés, hogy minden, amit eddig felépítettem, lassan darabokra hullik szét körülöttem. Az ember ilyenkor általában a hűtőhöz rohan, vagy bekapcsolja a tévét, hogy elterelje a figyelmét, de én valamiért egyikhez sem voltam kedvem.

A telefont nyomkodtam az ágyon fekve, miközben a mennyezetet bámultam, és próbáltam rávenni magam, hogy ne süllyedjek teljesen a depresszió mocsarába. Aztán a kezem valahogy odatalált egy olyan alkalmazáshoz, amit hetekkel korábban töltöttem le, de soha nem nyitottam meg, mert mindig volt valami fontosabb vagy érdekesebb dolog, ami elvonta a figyelmemet. Most azonban, ebben a csendben és magányban, valami azt súgta, hogy adjak neki egy esélyt. Nem volt bennem semmi különösebb elvárás, csak egy halvány remény, hogy talán ez a pár perc figyelemelterelés elég lesz ahhoz, hogy kicsit jobban érezzem magam. Megnyitottam az appot, és egy színes, vibráló világ tárult elém, tele csillogó ikonokkal, mozgó képekkel és mindenféle feliratokkal, amiknek a felét sem értettem elsőre.

Eleinte csak böngésztem, mint amikor az ember egy új boltba megy be, és nem tudja, merre induljon, mert minden érdekesnek tűnik, de közben az is zavarja, hogy nem ismeri a terepet. Aztán találtam egy játékot, ami valamiért azonnal megragadta a figyelmemet, talán a színei miatt, vagy azért a fülbemászó dallam miatt, ami még ebben a borús hangulatban is képes volt egy mosolyt csalni az arcomra. Nem tudtam pontosan, hogyan működik, de egy gyors útmutató után már el is kezdtem pörgetni a képzeletbeli kereket, és ott, abban a pár percben, valami megváltozott bennem. A gondolataim, amelyek addig úgy keringtek a problémáim körül, mint a keselyűk egy legyengült állat körül, hirtelen elcsendesedtek, és csak a játék létezett, csak a pörgés, a várakozás és az a kis izgalom, hogy mi fog történni a következő lépésben.

Nem nyertem sokat az első néhány körben, sőt, inkább vesztettem, de valamiért egyáltalán nem zavart. Furcsa módon pont az esett jól, hogy nem kaptam azonnal valami hatalmas jutalmat, mert így nem éreztem úgy, hogy ez valami könnyű pénz lenne, vagy hogy én vagyok a kiválasztott, akit a szerencse istennője különösen kedvel. Egyszerűen csak játszottam, és hagytam, hogy az idő elteljen, a gondolataim pedig lassan rendeződjenek a fejemben. Aztán egyszer csak, mintha egy varázsütésre, a játék hirtelen más hangnemet ütött meg, a fények erősebben villogtak, és a kijelzőn valami különleges felirat jelent meg, ami arra utalt, hogy egy bónusz kört nyitottam meg. Akkor még nem tudtam, mit jelent ez pontosan, de a szívem azért egy kicsit gyorsabban vert, mert éreztem, hogy valami más, valami izgalmasabb készülődik.

Ebben a bónusz körben olyan dolgok történtek, amiket még csak elképzelni sem mertem volna. A nyeremények, amik addig apró cseppek voltak, hirtelen egy patakként kezdtek ömleni, és ahogy pörögtek a számok a képernyőn, én csak ültem és bámultam, hogy ez most tényleg velem történik? Az egyenlegem, ami addig inkább csak viccből nevezhető egyenlegnek, hirtelen olyan szintre ugrott, hogy többször is meg kellett dörzsölnöm a szemem, hogy biztos legyek benne, hogy nem álmodom. És a legjobb az egészben az volt, hogy közben végig éreztem, hogy ez egy ajándék, valami, amit nem érdemeltem ki, de mégis megkaptam, pont akkor, amikor a legnagyobb szükségem volt rá, hogy higgyek abban, hogy az élet néha tartogat meglepetéseket.

Ott ültem a sötét szobában, a telefonom kékes fénye világította meg az arcomat, és valahogy az egész helyzet olyan abszurd volt, hogy nevetnem kellett. Milyen érdekes, gondoltam, hogy egy olyan este, amikor minden reménytelennek tűnt, amikor azt hittem, hogy a világ összeomlik körülöttem, pont egy ilyen véletlen hozott nekem egy kis örömöt. Persze tudtam, hogy ez nem egy megoldás az élet problémáira, hogy ez a pénz nem fogja helyrehozni a munkahelyi konfliktusaimat vagy a kapcsolati gondjaimat, de abban a pillanatban, abban a csendes éjszakában, pontosan arra volt szükségem, amit ez az élmény adott: egy kis reményre, egy kis megerősítésre, hogy igenis vannak jó dolgok az életben, és hogy néha a legváratlanabb helyzetek hozzák el a legnagyobb örömöket.

Még aznap este, amikor a játék véget ért, és a képernyőn lassan kialudtak a fények, elkezdtem utánanézni, hogy hogyan is működik ez az egész, és mit csináltam jól, vagy éppen mit csinálhattam volna másképp. Kíváncsi voltam, hogy vajon mások is átéltek-e hasonlót, vagy ez tényleg egy olyan ritka pillanat volt, ami csak egyszer adatik meg az ember életében. A keresés során találtam egy fórumot, ahol a játékosok megosztották egymással a tapasztalataikat, és ott olvastam olyan történeteket, amik hasonlóak voltak az enyémhez, ami valahogy megnyugtatott, mert rájöttem, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel. Az emberek beszéltek a kezdeti esetlenségről, a kis nyereményekről, és arról a különleges érzésről, amikor hirtelen valami nagyobb dolog történik, ami mindent megváltoztat. Valaki említett egy promóciós ajánlatot is, ami segített abban, hogy az indulás még könnyebb legyen, és hogy már a legelején plusz esélyekkel vágjon neki a játéknak, és ekkor jutott eszembe, hogy amikor regisztráltam, talán én is láttam valami hasonlót, és hogy ez talán hozzájárulhatott ahhoz, hogy az első élményem ilyen pozitív legyen.

A következő napokban, amikor már kicsit lenyugodtak az érzelmeim, és objektívebben tudtam nézni a történtekre, rájöttem, hogy valójában nem is a pénz volt a legfontosabb, hanem az a fajta felpezsdülés, amit éreztem, amikor a kerekek forogtak, és minden figyelmemet lekötötte a jelen pillanat. A mindennapi életünkben olyan sokszor vagyunk túlterhelve a jövő miatt aggódva vagy a múltat nosztalgiázva, hogy elfelejtünk igazán jelen lenni, és hagyni, hogy a dolgok csak úgy történjenek. Ez a kis kaland pontosan ezt tanította meg nekem, azt, hogy néha érdemes elengedni a kontrollt, és hagyni, hogy a sors vagy a véletlen, vagy bármi más, ami irányítja a dolgokat, átvegye a gyeplőt. Egyáltalán nem arról szólt az egész, hogy én valami zseniális stratégiát alkalmaztam volna, vagy hogy bármi különleges dolgot tettem volna, pusztán arról, hogy ott voltam a megfelelő időben, és hagytam, hogy a játék magával ragadjon.

Aztán eltelt egy hét, és az események hatására valami megváltozott az életemben. Nem külsőleg, nem a körülményeimben, hanem belül, a gondolkodásmódomban. Már nem úgy ébredtem fel minden reggel, hogy a problémáimat soroltam, hogy azon görcsöltem, mi minden rossz történt velem, hanem elkezdtem keresni az apró örömöket, a kis meglepetéseket, amiket az élet kínál. És ebben a folyamatban, amikor újra felkerestem azt a felületet, és már nem csak a böngészés, hanem egy tudatos kikapcsolódás részeként tekintettem rá, ismét szembejött velem egy lehetőség. Egy olyan ajánlat, ami azoknak szólt, akik rendszeresen játszanak, és amelynek a feltételei között szerepelt valami, amit már korábban is láttam, és ami ismerősen csengett a fülemben. Beírtam a mezőbe a vavada promocios kod 2026 kifejezést, és bár nem tudtam pontosan, mit várhatok tőle, valamiért mégis úgy éreztem, hogy ez egy újabb lehetőség, egy újabb apró ajándék, amit érdemes elfogadni.

És tényleg, a kód aktiválása után olyan bónuszokat kaptam, amik még az előző élményt is felülmúlták. Nem feltétlenül pénzben mérve volt ez nagyobb, hanem abban az értelemben, hogy a játék sokkal színesebbé, sokkal változatosabbá vált, és új funkciókat nyitott meg előttem, amikről korábban nem is tudtam, hogy léteznek. Olyan volt ez, mintha egy új szintre léptem volna egy videojátékban, ahol minden részlet gazdagabb, minden fordulat izgalmasabb, és az ember úgy érzi, hogy még többet fedezhet fel, ha kitartóan keresi az utat. Ekkor kezdtem el igazán megérteni, hogy ez az egész nem egy egyszeri szerencséről szól, hanem egy folyamatos felfedezésről, egy olyan utazásról, ahol minden lépés új élményeket hoz, és minden kör újabb meglepetéseket tartogat.

A barátaim, akik hallottak a sztorimról, persze próbáltak óvatosságra inteni, mondván, hogy ez csak egy rövid távú fellángolás, és hogy a szerencse nem tart örökké. De én közben már tudtam valamit, amit ők nem: hogy ez az egész sokkal többről szól, mint a pénzről vagy a nyerésről. Ez arról az érzésről szólt, hogy az ember újra képes csodálkozni, hogy a hétköznapok szürkeségében is talál színeket, és hogy néha a legkisebb döntések vezetnek a legnagyobb felismerésekhez. Azok az esték, amiket ezzel töltöttem, nem az elvesztegetett időről szóltak, hanem arról, hogy megtaláltam a módját annak, hogy kilépjek a saját gondolataim csapdájából, és hogy egy másik perspektívából lássam a saját életemet is. Mert amikor a játékban a kerekek forognak, és az ember várja az eredményt, az a pár másodperc olyan, mintha az egész világ megállna, és csak a lehetőség létezik, a végtelen potenciál, hogy bármi megtörténhet.

A mai napig, amikor visszagondolok arra a bizonyos kedd estére, és arra, hogy mennyire mélyen voltam akkor, mennyire sötétnek láttam mindent, és hogy mégis valami váratlan fordulat hozott egy kis fényt az éjszakámba, nem tudok mást tenni, mint elmosolyodni. Azóta sok minden változott, a problémáim nagy része megoldódott, vagy legalábbis kezelhetőbbé vált, és már nem érzem azt a nyomasztó súlyt, ami akkor az egész lényemet beborította. De azt a bizonyos emléket, azt a felismerést, hogy néha a legváratlanabb helyzetek hozhatják a legnagyobb örömet, mindig magammal viszem. És amikor újra arra a bizonyos platformra tévedek, és a kezem odakúszik a billentyűzethez, hogy beírjam a vavada promocios kod 2026-ot, ami már-már rutinná vált, mindig eszembe jut, hogy ez nem csak egy kód, nem csak egy belépő valahová, hanem egy emlék, egy olyan pillanat megidézése, amikor a sors rám mosolygott, és azt súgta, hogy nincs minden veszve.

Lehet, hogy mások furcsán néznének rám, ha ezt elmesélném, és azt gondolnák, hogy túlzásokba esem, vagy hogy egy apró eseményt fújok fel aránytalanul nagyra. De ők nem voltak ott abban a sötét szobában, nem érezték azt a hideg magányt, és nem tudhatják, hogy egy ilyen kis dolog milyen hatalmas változást hozhat az ember életében. A lényeg nem az volt, hogy nyertem, hanem az, hogy esélyt kaptam arra, hogy másképp lássam a világot, és hogy újra higgyek abban, hogy az élet nem csak egy végtelen sorozata a rossz híreknek és csalódásoknak, hanem tele van váratlan, szép pillanatokkal, amik akkor jönnek, amikor a legkevésbé számítasz rájuk. És ha ezt a történetet olvasva valaki, aki épp egy nehéz időszakon megy keresztül, egy kis reményt merít belőle, akkor már megérte leírni, mert néha tényleg a legapróbb dolgok segítenek átlendülni a nehézségeken. A léleknek pedig, ami oly sok mindenen átesik egy élet során, néha szüksége van egy kis szórakozásra, egy kis izgalomra, egy olyan élményre, ami kizökkenti a megszokott kerékvágásból, és emlékezteti arra, hogy az élet, minden nehézsége ellenére, csodálatos és kiszámíthatatlan.

3件の投稿を表示中 - 1 - 3件目 (全3件中)
返信先: Bhagavad Gita As Viewed by Swami Vivekananda – PDF download | 9788175053328
あなたの情報:

スポンサーリンク
スポンサーリンク
スポンサーリンク